SIB-Loopcollectief


recreatieve sportvereniging voor hardlopen en wandelen

Doe mee aan de stratenloop Najaarsfeesten

Net als andere jaren wordt ook dit jaar tijdens de Najaarsfeesten een Stratenloop georganiseerd.   Deze vindt plaats op 11 september.  Na een paar rondjes voor kinderen starten de volwassenen rond 19:45 bij de Oude Pomp. Volwassenen lopen 6 rondes (7,2 km). SIB-Loopcollectief is gevraagd om dit jaar te helpen bij de organisatie van de loop. We staan ook als medeorganisator vermeld in het programmaboekje van de Najaarsfeesten.  Goede reclame voor onze vereniging!

 

We willen alle Sibbers oproepen om aan de loop deel te nemen. Liefst uiteraard in ons prachtige, blauwe SIB-shirt! Nadere informatie over inschrijving volgt. LOOP JE MEE?

 

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD! We zijn gevraagd om zes vrijwilligers te leveren die vanaf 18:00 uur beschikbaar zijn. Onze taken zijn: helpen bij de inschrijving, uitreiken van de medailles en het sjouwen van een aantal hekken. Uiteraard  wordt iedereen na overleg ingezet naar kunnen. Ben je beschikbaar? Stuur dan een mailtje met je naam en telefoonnummer naar Henk Frencken; henkfrencken@gmail.com  Je mag ook whatsappen of bellen: 06 42 82 43 44

 

Tot slot: het is natuurlijk ook leuk als je als  supporter de deelnemers komt aanmoedigen!

 

 

 

Share the Post:

avontuurlijk. uitdagend. navigerend.

INSCHRIJVEN ORIËNTATIELOOP

neem een introducé mee

De tweede oriëntatieloop van 2024 is op zaterdag 1 en 8 juni van 

09.00 -11.00 uur voor hardlopers en wandelaars. 

Locatie: AWD

1 juni > masterclass Gebruik van kaart en kompas

8 juni > oriëntatieloop