SIB-Loopcollectief


recreatieve sportvereniging voor hardlopen en wandelen

Start2Run

Heb je altijd al willen hardlopen? Was je geblesseerd of lukte het in je eentje niet? Dan hebben wij voor jou een perfecte cursus. Met een uitgekiend programma begeleiden onze trainers jou in 13 weken van 0 naar 30 minuten hardlopen aan één stuk. Hardlooptechniek, oefeningen en een gedoseerd programma gaan daarbij hand in hand. Je volgt de instructies, bouwt op naar 2 á 3 trainingen per week en leert blessures voorkomen. In de trainingsgroep houden wij elkaar gemotiveerd. Twee maal per week train je met de groep, éénmaal per week loop je zelfstandig. We sluiten de cursus gezamenlijk af met een half uur onafgebroken lopen. Hierna vieren we het resultaat met koffie en gebak.

 

 

Na deze cursus word je natuurlijk lid van SIB en stroom je in bij één van de bestaande groepen op zaterdagochtend. Om de routine van regelmatig lopen in te slijpen kun je meedoen aan de  intervaltraining. Daarmee bouw je je conditie verder op en werk je aan je snelheid en looptechniek. De intervaltraining is op dinsdag- en  woensdagavond. 

Vooraf

 

Twijfel je  of hardlopen gezond is voor jouw lijf, ga dan eerst even langs de huisarts. In principe kun je meedoen als je 18 jaar of ouder bent. 

 

SIB werkt samen met sponsor Hardloopwinkel in Noordwijkerhout. Daar koop je op vertoon van jouw SIB lidmaatschap met 10% korting kleding en/of schoenen en krijg je een prima advies.

 

Waar en wanneer

 

In april en september starten we een cursus voor beginnende hardlopers. De eerstvolgende cursus start 6 april 2024. 

We lopen op zaterdag om 9.00 uur en op woensdag om 19.00 uur in de Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang De Zilk. In de winter maken we op woensdagavond gebruik van de hardloopbaan van Sportpark De Zanderij.

 

Kosten

De kosten bedragen 49,50 euro. Daarbij zijn inbegrepen: 25 gezamenlijke trainingen, een wekelijks trainingsschema, persoonlijk advies en begeleiding. Voor toegang tot de Amsterdamse Waterleidingduinen betaal je entree. Hiervoor zijn jaarkaarten verkrijgbaar. Informatie en aanschaf van de jaarkaarten via Waternet.

 

Inschrijven Start2Run april 2024

Je schrijft je in voor de Start2Run van april 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Bij de cursus inbegrepen: 26 gezamenlijke trainingen, een trainingsschema, advies en persoonlijke begeleiding.

Datum inschrijving: 22/07/2024
Naam*
Adres*

Betalen

Je betaalt veilig via je eigen bank. Nadat we je betaling ontvangen hebben, is je inschrijving voor de beginnerscursus definitief. Je ontvangt hiervan een bevestiging.
Toestemming*
Met het aanvinken van onderstaande, schrijf je je in voor een cursus bij SIB en ga je akkoord met ons huishoudelijk reglement en privacybeleid. Je gegevens gebruiken we alleen voor onze ledenadminstratie en om jou te informeren over onze club. Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden.
Je betaalt eenmalig een bedrag van €49,50 voor de beginnerscursus.
Betaalmethode
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: MasterCard, Visa, Maestro
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

avontuurlijk. uitdagend. navigerend.

INSCHRIJVEN ORIËNTATIELOOP

neem een introducé mee

De tweede oriëntatieloop van 2024 is op zaterdag 1 en 8 juni van 

09.00 -11.00 uur voor hardlopers en wandelaars. 

Locatie: AWD

1 juni > masterclass Gebruik van kaart en kompas

8 juni > oriëntatieloop