SIB-Loopcollectief


recreatieve sportvereniging voor hardlopen en wandelen

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap kan op elk moment, maar je lidmaatschap eindigt per half jaar i.v.m. de halfjaarlijkse incassomomenten. Zeg je voor 2 juni op, dan wordt je per 1 juli uitgeschreven. Zeg je voor 3 december op, dan eindigt het lidmaatschap per 1 januari. Wanneer je bijvoorbeeld in juli opzegt, wordt je per 1 januari uitgeschreven en ben je de bijdrage van het betreffende halfjaar termijn wel verschuldigd.

 

Hoe kan je opzeggen?

  • Via de ledenportaal in je persoonlijk account. In je account staat in het menu links Beeïndigen lidmaatschap. Vul de gevraagde gegevens in en je ontvangt na het versturen een bevestiging. Met deze bevestiging is je opzegging definitief.
  • Via de ClubApp: klik op menu en klik onder je naam op Bekijk mijn lidmaatschap. Kies Uitschrijven. We stellen het op prijs als je ook de reden van uitschrijven wilt vermelden in het vak Opmerkingen. Klik op Uitschrijven en klaar. Je ontvangt een bevestiging van je uitschrijving.
  • Via de mail: ledenadmin@sibloopcollectief.nl.

De voorkeur is opzeggen via het ledenportaal of de ClubApp omdat die rechtstreeks is verbonden met onze ledenadministratie. Zo wordt alles direct en goed verwerkt.

 

avontuurlijk. uitdagend. navigerend.

INSCHRIJVEN ORIËNTATIELOOP

neem een introducé mee

De tweede oriëntatieloop van 2024 is op zaterdag 1 en 8 juni van 

09.00 -11.00 uur voor hardlopers en wandelaars. 

Locatie: AWD

1 juni > masterclass Gebruik van kaart en kompas

8 juni > oriëntatieloop