Nieuw: Running Bootcamp

Op de maandagavond o.l.v. Lydie, Margreet en Meinhard, start 4 november Running Bootcamp, een nieuwe activiteit bij SIB. We starten om 19.000 uur vanaf de baan bij SV Hillegom.

Running Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode. Je gebruikt tijdens de hardlooptraining het materiaal wat daar op dat moment voor handen is. Deze manier van trainen gecombineerd met het hardlopen maakt het een superleuke en uitdagende training!

  • Iedere spiergroep kan worden aangesproken.
  • De routes zijn afwisselend.
  • Er is geen speciale apparatuur voor nodig.

Running Bootcamp is de prima combinatie van hardlopen en work-outs in de buitenlucht. Door het hardlopen te combineren met lichaamsversterkende oefeningen maak je snel progressie. Met de aangeboden kracht en coördinatie-oefeningen wordt deze training
helemaal compleet.

Veelzijdige training

Hardlopen alleen kan een eenzijdige belasting zijn. Running Bootcamp daarentegen is een veelzijdige training, zeer geschikt als aanvulling op bestaande looptrainingen. Het betreft een gevarieerde training waarin je gehele lijf qua actie aan bod komt. Met als doel je zowel lichamelijk als conditioneel sterker te maken en je beter en sneller te laten hardlopen.
In de training maken we geen gebruik van extra attributen, maar alleen van alle elementen die we onderweg tegen komen. Door zonder gewichten te werken wordt de kans op overbelasting en blessures verkleint en geeft het de vrijheid om vrij te bewegen voor de loop onderdelen. Geen training is dan ook hetzelfde. De variatie in routes en work-outs zorgt ervoor dat je
plezier beleefd en gemotiveerd blijft!

Wat heb je nodig?
Eigenlijk niets, gemakkelijk loopkleding, die een beetje vuil mag worden! Het enige wat onderweg gebruikt wordt, is jouw eigen lichaam en de natuurlijke obstakels die je onderweg tegen komt. Zorg voor een lichtgevend hesje wanneer je in het donker loopt.

Aanmelden
Dus heb je er zin en ben je lid van SIB? meld je dan aan bij Lydie of Margreet. Nieuwe belangstellenden, kunnen zich aanmelden via dit formulier onze website. 

Voor vragen kun je bellen naar Meinhard van de Reep 06 493 857 34