SIB-Loopcollectief


recreatieve sportvereniging voor hardlopen en wandelen

Running Bootcamp

Running Bootcamp

Running Bootcamp is een dynamische trainingsvorm die hardlopen combineert met kracht- en intervaltraining. Voor recreatieve hardlopers biedt Running Bootcamp een uitgebalanceerde mix van plezier, fitness, en sociale interactie. Het is een uitstekende manier om de liefde voor hardlopen te combineren met het versterken van het lichaam

Voor wie is Running Bootcamp?

Running Bootcamp is geschikt voor iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren en minimaal 3 km kan hardlopen. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een afwisselende, uitdagende workout, hun hardloopprestaties willen verbeteren, willen afvallen of hun spierkracht willen vergroten. Door de gezamenlijke training in groepsverband, blijf je gemotiveerd.

 

 

Running Bootcamp is ideaal voor recreatieve hardlopers die:

  • zoeken naar variatie in hun hardlooproutine
  • hun algemene fitheid willen verbeteren zonder de druk van competitief hardlopen
  • graag in een sociale omgeving trainen en gemotiveerd worden door het gezelschap van anderen
  • geïnteresseerd zijn in het verkennen van nieuwe looproutes of trainingsomgevingen

Training

Eén keer per week kan je onder begeleiding van (gediplomeerde) trainers meedoen met de Running Bootcamp. Je werkt aan kracht, conditie en coördinatie met veel functionele oefeningen die het hardlopen ondersteunen. Het is een complete full body workout; het hele lichaam wordt getraind en iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen.


Voor recreatieve hardlopers biedt Running Bootcamp een uitgebalanceerde mix van plezier, fitness, en sociale interactie. Het is een uitstekende manier om de liefde voor hardlopen te combineren met het versterken van het lichaam.

De Voordelen

 

Onder leiding van gediplomeerde trainers en ervaren begeleiders …

LOCATIE

In de zomer trainen we op donderdag om 19.30 uur in de Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang De Zilk. In de winter starten we om 19.30 uur op de hardloopbaan bij SV Hillegom.

Jaarkaarten voor de duinen (AWD)

  • Persoonlijke jaarkaart – € 10
  • Jaarparkeerkaart – € 35