SIB-Loopcollectief


recreatieve sportvereniging voor hardlopen en wandelen

Lidmaatschap

Contributie

 
De contributie voor het hardlopen en Sportief wandelen bedraagt€ 40,00  per half jaar. Op het inschrijfformulier geef je akkoord tot wederopzegging, toestemming aan SIB-Loopcollectief om toekomstige contributiebijdragen automatisch af te schrijven van je bankrekening.

 

Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden. Het Incassant ID van SIB-Loopcollectief is NL49ZZZ596079980000. Het machtigingskenmerk wordt per email doorgegeven.

 

 

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 12,50.

 

Beginnerscursus

De bijdrage voor de opstapcursus bedraagt € 49,50. Inschrijven kan door middel van het invullen van het inschrijfformulier. Na het versturen van je gegevens ontvang je een bevestiging van inschrijving.

 

Club Account

Lidmaatschap  opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap kan op elk moment, maar je lidmaatschap eindigt per half jaar i.v.m. de halfjaarlijkse incassomomenten. Zeg je voor 30 juni op, dan word je per 1 juli uitgeschreven. Zeg je voor 31 december op, dan eindigt het lidmaatschap per 1 januari.

Wanneer je bijvoorbeeld in juli opzegt, word je per 1 januari uitgeschreven en ben je de bijdrage van het betreffende halfjaar termijn verschuldigd.

 

Opzeggen kan via je eigen clubpagina

Om je af te melden, log je in op je persoonlijk account op de website. In je account staat in het menu links Beeïndigen lidmaatschapVul de gevraagde gegevens in en je ontvangt na het versturen een bevestiging. Met deze bevestiging is je opzegging definitief.

Kom in beweging en word lid!

Lopen in een groep is gezellig, je krijgt tips en advies en leert nieuwe mensen kennen. Een groep motiveert, stimuleert en kan een stok achter de deur zijn.

Sporten bij SIB

Recreatief Hardlopen

Lopen is dé manier om te werken aan je lichaam en geestelijke gezondheid. Het prettige aan hardlopen is dat je altijd en overal kunt lopen.

Sportief Wandelen

Sportief Wandelen is een sportieve en veilige bewegingsvorm die in groepsverband wordt beoefend en veel plezier en voldoening geeft.

Beginners Cursus

Met een uitgekiend programma begeleiden onze trainers jou in 13 weken van 0 naar 30 minuten hardlopen aan één stuk.

avontuurlijk. uitdagend. navigerend.

INSCHRIJVEN ORIËNTATIELOOP

neem een introducé mee

De tweede oriëntatieloop van 2024 is op zaterdag 1 en 8 juni van 

09.00 -11.00 uur voor hardlopers en wandelaars. 

Locatie: AWD

1 juni > masterclass Gebruik van kaart en kompas

8 juni > oriëntatieloop