SIB-Loopcollectief


recreatieve sportvereniging voor hardlopen en wandelen

Loop je mee op dag 1 van de Duin-en Bollenvierdaagse?

Dit jaar wordt voor de tweede keer de Duin en Bollen Vierdaagse georganiseerd.

De eerste dag van de Duin en Bollen Vierdaagse (donderdag 12 oktober) is de start en finish dit jaar in Hillegom. En ook dit jaar is het mogelijk om niet 4 maar ook 3 of 2 of zelfs één dag mee te lopen. Omdat SIB Loopcollectief lokale evenementen graag omarmt, lijkt het ons leuk om deze eerste dag met een groep SIB-bers deel te nemen en daarmee SIB Loopcollectief zichtbaar te maken in Hillegom.

Het idee is dat we ons als groep inschrijven voor de 15 km  en dat we gezamenlijk starten. Uiteraard zou het leuk  zijn als we ook als groep over de finish komen maar dat is niet noodzakelijk; iedereen moet immers wel in zijn of haar eigen tempo kunnen wandelen.

Een dagkaart kost € 17,50 en SIB Loopcollectief betaalt de helft.  Ook doen we ons best om iets herkenbaars (wat we bij ons dragen) voor iedere deelnemer te realiseren.

We hebben al 12 aanmeldingen ( het minimale aantal voor groepsdeelname) maar hoe meer zielen hoe meer vreugd.  Doe je mee?  je kunt je aanmelden via communicatie@sibloopcollectief.nl

Share the Post:

avontuurlijk. uitdagend. navigerend.

INSCHRIJVEN ORIËNTATIELOOP

neem een introducé mee

De tweede oriëntatieloop van 2024 is op zaterdag 1 en 8 juni van 

09.00 -11.00 uur voor hardlopers en wandelaars. 

Locatie: AWD

1 juni > masterclass Gebruik van kaart en kompas

8 juni > oriëntatieloop