SIB-Loopcollectief


recreatieve sportvereniging voor harlopen en wandelen

Winterse nieuwsjaarsborrel

SIB-Loopcollectief, de Hillegomse loopvereniging, die haar basis heeft in de Amsterdamse Waterleidingduinen, hield zaterdag 7 januari een loop en bijeenkomst voor haar leden.

Ondanks de moeilijke weersomstandigheden hebben ruim 60 wandelaars en hardlopers de moeite genomen om om 9:00 ’s ochtends naar de ingang De Zilk te komen voor een gezamenlijke tocht. In de met een klein wit laagje bedekte duinen werd een tocht gemaakt tot 10 kilometer.

Na afloop verzamelden de leden zich bij Brouwer installatiebedrijf aan de Satellietbaan in Hillegom. Hier werden de hardlopers en wandelaars verwelkomt door Jeroen en Bianca Brouwer en kregen zij uit handen van de gastvrouw voor deze ochtend Yvonne van der Mey een warme kop koffie.

Voor dat een toast werd uitgebracht op een gezond en sportief 2017 nam voorzitter Ad van der Vlugt nog kort het woord. Hij kon mededelen dat SIB-Loopcollectief op dit moment 200 leden heeft, leden niet alleen uit Hillegom, doch ook uit alle omliggende gemeenten. Mensen die onder goede begeleiding willen genieten van de Amsterdamse Waterleiding Duinen. een record!

 

Voor 2017 staan er weer diverse activiteiten op het programma: in april start een nieuwe cursus voor mensen die willen beginnen met hardlopen. Op vrijdag 17 februari as. wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden in het Fioretti College van Hillegom. Het volledige programma voor 2017 volgt binnenkort.

Wel verklapte de voorzitter dat op 24 september as. de leden van SIB voor het eerst met elkaar in het buitenland gaan lopen. Op die dag zullen 30 tot 40 leden in Parijs deelnemen aan de loop Parijs-Versailles!

2017 wordt opnieuw een mooi jaar voor SIB-Loopcollectief.

 

 

Agenda

Nachttrail met ontbijt

Wanneer: 05-06-2022 @ 03:00 – 10:00
Waar: Waterleidingduin

https://sibloopcollectief.nl/5-juni-nacht-trail-met-ontbijt/

Boswachtersloop

Wanneer: 02-07-2022 @ 09:00 – 11:00
Waar: Pannenland

Meer informatie volgt spoedig

Berichten