SIB-Loopcollectief


recreatieve sportvereniging voor hardlopen en wandelen

Wedstrijd Oriëntatielopen.

Zaterdag 8 juni ‘de Wedstrijddag’.
De oriëntatie-lopers volgden zaterdag een pittig parcours. Het was een afwisselende route, van bergtop tot zandverstuiving en van Y-splitsing tot drinkplaats. De meeste deelnemers deden dit foutloos, maar niet iedereen. Sommigen hadden een post gemist.
Voor het organisatieteam was het best spannend om te zien of iedere deelnemer binnen de gestelde tijd zou finishen. Het was echter een overbodige spanning. Alle deelnemers beschikten over over voldoende vaardigheden in kompasgebruik en kaartlezen om de finish op tijd te bereiken. Na afloop volgde natuurlijk nog de onderlinge uitwisseling van de persoonlijke belevenissen over de route,  zoals de tactisch goede keuzes en de mindere die genomen zijn. De juiste doorsteken en de delen van de route waar je vastliep in de struiken. De uitslag van de wedstrijd is  in de Clubapp geplaatst in de groep; Oriëntatielopen. Wil je toegevoegd worden aan deze groep, stuur dan een berichtje naar Hans van Deursen tel 06 53 74 61 49.
Het organisatieteam blikt terug op een zeer geslaagd SIB evenement en kijkt alweer uit naar het organiseren van een nieuwe ‘Masterclass’ en Wedstrijd in het najaar van 2024.
Share the Post:

avontuurlijk. uitdagend. navigerend.

INSCHRIJVEN ORIËNTATIELOOP

neem een introducé mee

De tweede oriëntatieloop van 2024 is op zaterdag 1 en 8 juni van 

09.00 -11.00 uur voor hardlopers en wandelaars. 

Locatie: AWD

1 juni > masterclass Gebruik van kaart en kompas

8 juni > oriëntatieloop