SIB-Loopcollectief


recreatieve sportvereniging voor hardlopen en wandelen

Terugblik SIB Barbecue

Zaterdag 24 juni hadden we onze jaarlijkse SIB barbecue en wederom waren we te gast bij onze vrienden van de Jeu-de-boules vereniging Hillegom.
Het blijft een fijne, gezellige plek waar we altijd gastvrij worden ontvangen en de clubleden zijn behulpzaam bij het treffen van de voorbereidingen. Helaas was het onze laatste barbecue op deze locatie want de club gaat verhuizen naar een nieuw onderkomen in Hillegom.

De voorbereidingen door de Activiteiten Commissie (AC), bestonden o.a uit het uitzoeken en bestellen (helaas niet voorproeven!) van allerlei lekkernijen bij onze bekende en vertrouwde Keurslager Jurgen van Gennip. De drankjes stonden klaar, evenals de lokale barman van de Jeu-de-boules vereniging.
Het weer was prachtig, de muziek speelde, drankjes  stonden onder handbereik en onze vaste kok, Sjaak, liet zich
van zijn beste kant zien.
Al snel na 17.00 uur stroomden de mensen binnen en hoewel er minder leden aanwezig waren dan
vorig jaar waren de tafels goed gevuld. Zowel erop als er omheen. Het was gezellig en de trek was blijkbaar groot want de voorraden slonken gezwind.
Onze voorzitter, Marion, heette ons allemaal welkom met aansluitend de laatste nieuwtjes en ze bedankte alle AC-leden/vrijwilligers voor hun inzet om deze avond weer mogelijk te maken. Ze beloonde deze met een lekkere fles wijn en aangezien er voldoende drank ter plekke was, werd deze traktatie tevreden mee naar huis genomen voor een, niet nader te noemen, plezierig moment.
De zon ging onder, het stemgeluid daalde en de honger was gestild. Langzaam kwam de tevreden gevulde
mens tot rust en kwam er een einde aan deze culinaire avond. Gezelligheid kent geen tijd en dat bleek hier ook. Het duurde nog even tot iedereen weer huiswaarts was gekeerd en de rust over het terras neerdaalde.
Gelukkig bleven er nog een aantal mensen achter  en waren er vele handen beschikbaar om de tafels af te halen, af te wassen en op te ruimen. De tafels werden door de ramen naar binnen geschoven, de vloer aangeveegd en alle barbecues werden klaargezet om  te worden opgehaald door onze onvolprezen slager.
Mensen, voor al deze extra hulp nogmaals dank, na afloop zag het er weer spic en span uit. We kregen complimenten van de Barman van de Jeu-de-boules vereniging.
Volgend jaar graag weer! Locatie volgt.

Share the Post:

avontuurlijk. uitdagend. navigerend.

INSCHRIJVEN ORIËNTATIELOOP

neem een introducé mee

De tweede oriëntatieloop van 2024 is op zaterdag 1 en 8 juni van 

09.00 -11.00 uur voor hardlopers en wandelaars. 

Locatie: AWD

1 juni > masterclass Gebruik van kaart en kompas

8 juni > oriëntatieloop