Samen in Beweging met Serious Request

3FM Serious Request 2020 komt dit jaar (van 18-24 december) in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Dit jaar is het doel om een rondje om de wereld te lopen, het coronavirus is namelijk een wereldwijd probleem. Een rondje om de wereld is 40.075 km. Om het verenigingsgevoel weer een beetje te krijgen en om (meer) in beweging te blijven, lijkt het ons leuk om als vereniging mee te doen aan Serious Request. Door individueel of in groepjes van max. 4 personen (corona proof) te gaan lopen voor 3FM Serious Request: The Lifeline kunnen we op afstand van elkaar toch samen als groep iets doen.

SIB Pagina

We hebben een eigen clubpagina op de website van 3FM Serious Request: https://kominactie.npo3fm.nl/inspiratie/SIB-Loopcollectief. Onder deze pagina kan je als lid je eigen acties toevoegen. Je kan zelf aangeven hoeveel kilometer je wilt lopen of wandelen en daarvoor zelf sponsoren werven. De toegevoegde acties zullen op de overkoepelende pagina worden weergegeven. Wanneer je een actie aanmeldt, kan je kiezen of je de actie individueel of in groepsverband uitvoert. Je kan bijvoorbeeld aangeven dat je individueel 20 kilometer loopt, maar je kan ook aangeven dat je probeert als groep in totaal 100 kilometer te lopen.

Wanneer je je actie hebt toegevoegd (individueel of als groep), krijg je ook een persoonlijke pagina. Deze kan je delen met vrienden en familie. Op deze pagina staat een knop met ‘doneer aan actie’. Op die manier kan het geld worden gedoneerd.

Op de overkoepelende pagina staat duidelijk weergegeven welke acties er zijn en hoeveel geld er per actie al is opgehaald.

Wie doet mee?