SIB-Loopcollectief


recreatieve sportvereniging voor hardlopen en wandelen

EERSTE ORIENTATIELOOP

Zaterdag 9 maart was de eerste wedstrijd ‘oriëntatielopen’ van SIB. In groepjes van twee zijn tien wandelaars en acht hardlopers rond 9:00 uur van start gegaan. Twee wandelaars hadden niet meegedaan aan de masterclass van 2 maart en zijn na een korte uitleg iets later van start gegaan maar gingen al snel aan kop.

Het was ongelooflijk, maar na 47 minuten kwamen de eerste hardlopers, Ellen van der Drift  en Woud Vleugel al bij het eindpunt.

De eerste wandelaars, Femke en Didi Nederstigt kwamen na een 1 uur en 15 minuten aan bij het eindpunt. Dit waren de deelnemers die de masterclass hadden gemiste nog niet eerdere een oriëntatieloop hadden gedaan!

In de Clubapp is een een groep Oriëntatielopen aangemaakt waarin de alle tijden zijn gedeeld.

Het weer werkte deze dag enorm mee; het zonnetje liet zich goed zien. Iedereen heeft de stempelposten kunnen vinden en kwam enthousiast terug; men vond het weer eens een andere manier om de AWD te leren kennen. Een leuke afwisseling in het aanbod van SIB!

Op naar de volgende editie  waarbij de route beslist uitdagender wordt. Hopelijk schrijven zich meer lopers en wandelaars in voor deze competitie.

Share the Post: