SIB-Loopcollectief


recreatieve sportvereniging voor hardlopen en wandelen

Tweede Orientatieloop

Het is weer zover! In juni vindt de tweede Oriëntatieloop van 2024 plaats. Op 1 juni is de masterclass en op 8 juni de wedstrijd oriëntatieloop.

De Masterclass oriëntatielopen op 1 juni

Op 1 juni houden we weer een Masterclass als voorbereiding op de oriëntatieloop. Bij deze masterclass oefenen we in het terrein op kaartlezen en kompasgebruik voor zowel een hardloopgroep als een wandelgroep. Ook de tips, tricks en handigheidjes komen daarbij natuurlijk aan de orde. Neem een introducé mee en volg samen de masterclass. Voor degene die al eens een masterclass gevolgd hebben, bieden we de mogelijkheid om de route zelf te oefenen.

De oriëntatieloop op 8 juni
Op 8 juni is de oriëntatieloop waarbij de route een stuk uitdagender zal zijn dan de voorgaande editie. Het oriëntatie team stelt alles in het werk om er weer een leuk evenement van te maken. Vanzelfsprekend is deze oriëntatieloop geschikt voor hardlopers, wandelaars en introducés. Dus zet de data alvast in je agenda en ga samen met je zoon, dochter, vriend(in) of sportieve buur de uitdaging aan!
Voor de veiligheid is het noodzakelijk dat je je van tevoren aanmeldt. Houd de website en clubapp in de gaten. Het is zelfs mogelijk om je op 1 juni of 8 juni aan te melden en mee te doen op voorwaarde dat er nog kompassen voorradig zijn.

Oh ja, indien je ook lid wil worden van de groep ‘oriëntatielopen’ binnen de clubapp dan verneem ik dat graag van je. Je blijft dan direct op de hoogte van de ontwikkelingen en we plaatsen er  met regelmaat tips, tricks en weetjes. Voor informatie of vragen over oriëntatielopen, mail naar orientatielopen@sibloopcollectief.nl.

Share the Post:

avontuurlijk. uitdagend. navigerend.

INSCHRIJVEN ORIËNTATIELOOP

neem een introducé mee

De tweede oriëntatieloop van 2024 is op zaterdag 1 en 8 juni van 

09.00 -11.00 uur voor hardlopers en wandelaars. 

Locatie: AWD

1 juni > masterclass Gebruik van kaart en kompas

8 juni > oriëntatieloop