Inschrijving strandlopen in Noordwijk is geopend

Met een mooie sportzomer voor de boeg zijn onlangs de inschrijvingen van de Star Balm Strandlopen geopend. Er wordt weer, als vanouds, op 2, 4 of 8 km hardgelopen op het Noordwijkse strand van de donderdagen van 14 juni t/m 16 augustus. Iedereen is op deze avonden van harte welkom bij dit prachtige en unieke loopevenement. Van wedstrijdloper tot recreant, jong of oud.

De omstandigheden op het strand kunnen van week tot week verschillen. Het is altijd weer een uitdaging om die omstandigheden het hoofd te bieden. De Strandlopen bieden alle sporters de
mogelijkheid aan je conditie te blijven werken als je eigen sport met zomerstop is. Klassement lopers kunnen zich nu inschrijven op www.strandlopen.nl. Op deze website is ook alle informatie te vinden om mee te doen. Iedereen wordt uitgenodigd om bij het inschrijven ook de club op te geven, zodat men de tijden van de clubmaten snel kan inzien.

Iedereen die zich van tevoren meldt, krijgt een gratis kaart om eens iemand mee te nemen. Dan kunnen vrienden en familie ook eens laten zien hoe sportief ze zijn. De voorinschrijving sluit op
maandag 4 juni a.s.

Trainers SIB: Wellicht een idee om op de donderdagen de trainingen te verschuiven naar het Noordwijkse strand? Of een extra training in te plannen op de donderdag? Je kan je per avond inschrijven zodat je niet elke week het strand moet trotseren.

 

Comments

comments