SIB-Loopcollectief


recreatieve sportvereniging voor hardlopen en wandelen

Beginnerscursus

De eerstvolgende cursus start zaterdag 6 april 2024

Beginnerscursus. SIB organiseert ieder jaar hardloopcursussen voor beginners. Er zijn 24 gezamenlijke trainingen op de woensdagavond en zaterdagochtend. Na afloop van deze cursus ben je in staat 30 minuten of 5 km achter elkaar hard te lopen. De opstapgroep is bedoeld voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met hardlopen en graag in de buitenlucht op een gezonde manier aan hun conditie willen werken. Heb je wel ervaring maar heb je door uiteenlopende redenen een tijd niet gelopen, bijvoorbeeld vanwege een blessure, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Wanneer en waar. Deze cursussen worden gegeven op woensdagavond om 19:00 uur en op zaterdagmorgen om 9.00 uur in de Waterleidingduinen. Voor de kosten hoef je het niet te laten, deze zijn 49,90 euro, waarbij inbegrepen: 24 gezamenlijke trainingen van ongeveer 75 minuten, je ontvangt een trainingsschema voor de rest van de week, e-mail service: advies en begeleiding.

 De eerstvolgende cursus start zaterdag 6 april 2024.

Bij SIB staat het loopplezier voorop, het genieten van het hardlopen in de natuur en het lopen met elkaar staat centraal. Maar de trainingen omvatten tevens een gedegen loopscholing om een ontspannen en blessurearme loopstijl te ontwikkelen.

Als je na deze opstapcursus bent gegrepen door het loopvirus, dan zijn er verschillende mogelijkheden om door te stromen naar de diverse loopgroepen van SIB.

Interesse?

Neem dan contact op met: Meinhard van de Reep, per email: meinhardvandereep@ziggo.nl of telefonisch 06-49385734.

Het is natuurlijk ook leuk als je samen met je vrienden of vriendinnen komt!

Alle informatie is natuurlijk ook te vinden op www.sibloopcollectief.nl

 

Share the Post:

avontuurlijk. uitdagend. navigerend.

INSCHRIJVEN ORIËNTATIELOOP

neem een introducé mee

De eerste oriëntatieloop van 2024 is op zaterdag 2 en 9 maart van 

09.00 -11.00 uur voor hardlopers en wandelaars. 

Locatie: AWD

2 maart > masterclass Gebruik van kaart en kompas

9 maart > oriëntatieloop