Vanaf 16 mei starten de trainingen weer

Goed nieuws! We gaan zaterdag 16 mei weer starten met de trainingen.

We weten dat de meesten weer staan te springen om te beginnen met hardlopen en wandelen, maar we willen dat wel op een verantwoorde manier doen. Dat betekent dat we met elkaar afspraken maken en ons er ook aan houden. Samen met de TC en trainers heeft het bestuur die afspraken vastgelegd in het Protocol Verantwoord sporten bij SIB. We verzoeken je om dit protocol goed te lezen en je aan de afspraken te houden.

download protocol >>

Ieder lid heeft de verantwoordelijkheid om goed voor zichzelf én voor anderen te zorgen. Het bestuur geeft trainers goedkeuring om leden aan te spreken op het schenden van de regels en hen uiteindelijk de toegang tot de training te ontzeggen wanneer geen gehoor wordt gegeven aan de ingestelde regels.

Alleen met elkaar zorgen we dat we Corona de baas blijven en dat we veilig kunnen blijven sporten.

We starten op verschillende tijden. Dat heeft 3 redenen:

  1. de gemeente gaat niet akkoord dat we om 09.00 uur met ca 80 man ons  op het parkeerterrein verzamelen
  2. de Spartaan start vanaf 09.15 ook met een aantal groepen vanaf de parkeerplaats de Zilk.
  3. We willen alle leden de gelegenheid geven om bij andere groepen aan te sluiten van ongeveer het gelijke niveau.

Omdat de groepsgrootte maximaal 20 mag zijn, kan het zijn dat je een andere trainer hebt. De trainer houdt rekening met de conditie en tempo van de lopers. Is je trainer er niet, sluit dan aan bij een andere groep.

Neem jezelf in acht. Te grote inspanning kan je immuunsysteem tijdelijk verzwakken en dat kunnen we net in deze tijd niet gebruiken. Is de training voor jou op dat moment te zwaar, geef het aan bij de trainer en doe een stapje terug. Zit je in een risicogroep? wees dan extra voorzichtig en bij twijfel blijf je thuis.

Voor vragen over de trainingen en corona kan je terecht bij je trainer. Voor overige vragen kan je mailen naar bestuur@sibloopcollectief.nl

We wensen je veel plezier bij het hardlopen en wandelen bij SIB en geniet van de mooie natuur.

Het bestuur

Comments

comments