Speciaal voor onze oud-leden

Het nieuwe jaar begint vaak met goede voornemens. Sporten staat dan ook hoog op de lijst met voornemens. Voor de een is sporten ontspanning, voor de ander is het gewoon in beweging zijn, afvallen of voor de sociale contacten. Wat voor reden het sporten ook voor jou betekent, zet jij in 2017 jouw woorden om in daden of blijft het bij het voornemen?

SIB-Loopcollectief wil je graag op weg helpen. Speciaal voor oud-leden bieden wij je een hardloopcursus van 3 maanden aan of je kunt je aansluiten bij Sportief Wandelen, de wandelgroep van SIB.

Cursus hardlopen

Dinsdag 10 januari starten we speciaal voor oud-leden een hardloopcursus van 3 maanden. Je traint op dinsdagavond en zaterdagmorgen met de bestaande doorstarters. Na deze 3 maanden zul je weer in staat zijn om 30 minuten achtereen te lopen.

Wat verwachten wij van je? Je bent in staat om na een warming-up 10-15 minuten achtereen in een rustig tempo te kunnen lopen. Het beste resultaat haal je als je minimaal 2x per week komt trainen.

Aanmelden: technischezakensib@gmail.com of bel 06 493 857 34 (Meinhard van de Reep)

Sportief Wandelen

Sinds september 2016 hebben we een wandelgroep binnen SIB. Sportief Wandelen is anders dan een stukje wandelen. Het is voor iedereen die aan fitheid wil werken de ideale activiteit. Sportief Wandelen betekent stevig doorwandelen in een tempo rond de 5 tot 7 kilometer per uur. Er moet nog altijd adem overblijven om een gesprekje te voeren. Naast de standaard trainingsvormen warming-up en cooling-down, duur- en intervaltraining, krijg je ook verschillende loopvormen aangereikt. Denk daarbij aan Power Walking, Chi Walking, Fit Walk en Wandel bootcamp. Ook komen looptechniek en lichaamshouding aan bod tijdens de trainingen. Daarnaast werken we aan onze balans, kracht en lenigheid met diverse oefeningen tussen het wandelen door. We wandelen 3x per week: maandagochtend, woensdagavond en zaterdagochtend. Meer informatie>>

Aanmelden: communicatie@sibloopcollectief.nl of bel 06 24157478 (Anneke Bakker)

Met het aanmelden voor Sportief Wandelen of de cursus Hardlopen, word je lid van SIB-Loopcollectief. Je kan daardoor hardlopen en Sportief wandelen combineren.

Wij dagen je uit om jouw sportieve voornemens waar te maken. Neem jij de uitdaging aan?

 

PS Ken jij iemand die lid is geweest van SIB? Stuur dan dit bericht door. 

 

 

Comments

comments