Ontwikkelingen Blind Runners

blindrunners

Tijdens de Algemene Leden Vergadering introduceerden we Blind Runners; SIB wil aan visueel beperkten de mogelijkheid bieden om te hardlopen of te wandelen. Dit idee werd positief ontvangen. Acht leden hebben zich opgegeven als buddy. We hebben afspraken gemaakt met een trainer over het opleiden van de buddy’s. We hebben van de Kindergemeenteraad van Hillegom een financiële bijdrage gekregen. Tot zover is alles in orde; nu de lopers vinden. En daar hebben wij jullie hulp bij nodig.

We hebben een mooi interview gekregen in het Hillegoms Weekblad. We hebben VISIO benaderd. Het resultaat daarvan is dat er nu een jongen op de dinsdag en zondag meeloopt, onder begeleiding van Hans en Meinhard. Enkele keren liep hij op zaterdag samen met Philip.
Bert stelde de vraag hoe we het meelopen gaan organiseren. Meinhard en ik hebben met elkaar afgesproken dat we in eerste instantie voor lopers die zich aanmelden maatwerk zullen bieden, zo nodig kunnen we buddy’s die geïnteresseerd zijn een keer meenemen naar een training van een groep in Amsterdam, dit is altijd op de dinsdagochtend. Als de groep wat groter wordt dan zullen we een instructietraining organiseren.

Wat kunnen we doen om meer lopers te vinden?
Via LinkedIn heb ik de vraag gesteld en hier krijg ik een aantal reacties op, dus wellicht krijgen we zo meer contacten. Meinhard zet nog een stukje op Facebook. We vragen jullie dit zoveel mogelijk te delen. Verder doen we een oproep aan jullie allemaal om het bekend te maken bij vrienden en kennissen om op deze wijze in contact te komen met mensen met een visuele beperking.

Meer informatie >>

Dank voor jullie medewerking
Meinhard van der Reep
Ad van der Vlugt

Comments

comments