Meinhard van der Reep

meinhard-vd-reep

Ik loop al van mijn vroege jeugdjaren, toen alleen als onderdeel van boks trainingen. Daarna 30 jaar met een vriend 2 keer per week hardlopend alle uithoeken van de Waterleidingduinen gezien. Om een eerste marathon te lopen, door neef Nico in contact gekomen met SIB Loopcollectief. Na een aantal halve en hele marathons, loop ik nu voornamelijk trails en ultra’s! Door het enthousiasme voor het lopen heb ik in 2015 een trainersopleiding voor hardlopen afgerond en ben ik gestart als trainer bij SIB. Momenteel behartig ik de technische zaken van SIB en neem als zodanig deel aan het bestuur van SIB Loopcollectief. Hardlopen is een natuurlijk onderdeel van mijn leven, altijd al geweest en ik heb samen met mijn vriend al in het duin een boom uitgezocht waaronder ik begraven of uitgestrooid wil worden. Mijn vriend ligt er helaas al! In mijn trainingen leg ik veel nadruk op het bijschaven van techniek om niet alleen beter te kunnen hardlopen, maar meer nog zo veel mogelijk blessurevrij te kunnen genieten van beweging en verstilling tijdens het lopen. Voor vragen over trainingen en/of voor jouw aangepaste schema’s kun je mij altijd bellen of mailen: technischezakensib@gmail.com of bel 06 493 857 34.

 

Comments

comments