Leon van der Meij

Na een aantal jaren alleen als voorbereiding voor de wintersport gelopen te hebben ben ik in 2006 Yvonne gevolgd en meer serieus bij SIB gaan lopen. Onder de bezielende leiding van Frans Wijfjes begonnen en daar de kneepjes van het recreatief hardlopen en ons loopgebied  – de Amsterdamse Waterleiding duinen –  leren kennen. Nadat Frans afscheid nam ben ik min of meer in het begeleiden van een groep gerold. Ik tracht al mijn loopervaring van meerdere (wedstrijd) lopen gedurende het jaar te delen met diegene die ook graag sportief bezig willen zijn. Op dit moment heb ik Groep C onder mijn hoede. Een groep mensen die binnen anderhalf uur een afstand van rond de 13.5 Km af kunnen leggen op een gezellige wijze. Interesse: een ieder die dit tempo bij kan/wil houden is van harte welkom op Zaterdagochtend om 09:00.

Comments

comments