Hoge Veluwe Loop – 7 oktober

Na jarenlang de Damloop gelopen te hebben, kiezen we dit jaar voor een nieuwe loop: Hoge Veluwe Loop.

De Hoge Veluwe Loop is in korte tijd uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie voor jong en oud. Dit jaar wordt alweer de 14e editie gehouden. Deze loop is op zondag 7 oktober en er zijn verschillende afstanden waaruit je kunt kiezen: 5-10 of 21 km. Ook geweldig om te lopen is een trail van 15 of28 km.

De inschrijving is inmiddels geopend en de inschrijving voor de trail gaat hard. Bij voldoende deelname gaan we weer met de bus.

Dus, kies je afstand en meld je zo snel mogelijk aan. Voor de kosten hoef je het niet te laten:

5 km – 12 euro
10 km – 15 euro
15 km – 19,50 euro (trail)
21 km – 19 euro
28 km – 25 euro (trail)

Inschrijven bij Nico – activiteitensib@gmail.com

Meer informatie en routes: https://www.hogeveluwe.nl/nl/agenda/hoge-veluwe-loop

Wandelen op de Hoge veluwe

Ook aan de wandelaars is gedacht. Zij kunnen zaterdag 6 oktober wandelen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Er zijn afwisselende routes van 1, 5, 10 en 20 kilometer zodat we kunnen genieten van de uitgestrekte natuur van het Park. Langs de routes staan natuurgidsen die graag vertellen over het veelzijdige landschap met haar bijzondere zandverstuivingen, uitgestrekte bossen en glooiende heidevelden.

Deelname aan de Wandeldag is gratis, wel dient de reguliere entree voor het Park betaald te worden. Het Park is op 6 oktober vanaf 7.30 uur geopend en er kan vanaf 8.00 uur gestart worden.

Gedacht wordt om een nachtje te blijven slapen en dan samen met de hardlopers en bus terug te rijden. Maar dat is nog afhankelijk van het animo en inschrijvingen. Wordt vervolgd.

Inschrijven kan vooraf via Mirjam: mirjam.romijn@quicknet.nl.

Meer informatie: https://www.hogeveluwe.nl/nl/agenda/hoge-veluwe-wandeldag

Comments

comments